Det har jag minnsan glømt att næmna :)


Den 1 juli, tidigt om morgonen (pappa, skjuts till Sturup?) åker jag och Mange, 1 vecka till Menorca.. Nej, jag skriver inte fel.

Menorca it is ;)


"Menorca är en av de vackraste öarna i världen, här kan du njuta av ett vackert landskap, härliga vikar och ett otroligt lugn. Menorca är mindre och lugnare än sin granne Mallorca."

"Många familjer och par, att semestra p
å denna ön i lugn och fred. Menorca är den näst största ön i ögruppen Balearerna. Det är bara 34 km från Mallorca och har gott om turistorter, semesterboende och stränder som Mallorca och Ibiza tillsammans. Menorca är en fantastisk ö på grund av sin landskap och natur där många arter lever på ön (både växter och djur). Kustlinjen är ca 220 km lång och har mer än 50 stränder. "

Jag glædjer mig redan..
Nu, några timmars plugg och sem ett Thai-Bo-pass med några från klassen, ikvæll :)
PUSS

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej Kajsa, Vad kul att ni valde Menorca! Skall bli intressant att höra vad ni tycker om det nya paradiset innan 15 miljoner turister förstört det! Puss! / Pappa

2012-01-04 @ 14:42:25
Postat av: Lasse

Kommer nog sitta bra efter modul 4.

2012-01-04 @ 15:38:08
Postat av: Liziz

Ja älskar Menorca!! Brukar àka över för weekends...Rekommenderar Citadella som e en fruktansvart fantastisk stad....Ni missar precis dom stora festligheterna som är pâ midsommar afton....Nog bättre antar ja eftersom det Är 4 dagar av konstant festande och knepiga och livsfarliga traditioner ute pà gator o torg, men en vecka efter ska de nog vara lugnt igen:):) Kramar till er!

2012-01-05 @ 10:35:02
Postat av: Jojo

Jag har bara hört positivt om Menorca, precis som Liziz nämner här ovanför, men gud så härligt!!! :) Då firar ni manges födelsedag där också? Puss!

2012-01-05 @ 11:01:16
URL: http://jojooo.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Det låter helt fantastiskt bra! Vi har bokat ett hotell mitt på stranden, på den sidan dær cituadella ligger :) Ær det en vackrare stad æn Mah´on tycker du? Skriv gærna, om du har mer tips!

KRAMAR

2012-01-05 @ 11:04:00
Postat av: Liziz

Cituadella är mycket finare and Mahon, Mahon räknas i o för sej som huvudstaden men Cituadella vinner me häst hopp:) Hyr en vespa, mysigt o bra sätt o ta sig runt och se allt. Menorca är inte sâ stort sà en vecka räckor gott och väl....Ni kommer Älska de!

O kommer de alldeles fór mycket myror i bena sâ tar ni färjan som tar tvâ timmar till Alcudia och hälsar pà mej:):)Kramar!

2012-01-07 @ 10:37:52
Postat av: Paulina

MEN ÅH!!!!!! vad mysigt älskling!! Inte allllllls avis..... Så mysigt för er!(och har du inget bättre för dig resten av sommaren är du varmt välkommen att hälsa på mig i Usa. om jag nu kommer iväg någonstans!)LOVE

2012-01-12 @ 18:49:26
URL: http://thisispaulina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0