Lite kvällsumgänge...

Gud ja vad jag ser fram emot att träffa söta Linnea ikväll.. Hon läser på terminen över mig och vi brukar träffa varandra på Thai-bon där man knappt hinner hälsa på varandra mellan svett-attackerna :D

Men ikväll blir det middag och ett glas vin.
Dagen har innehållit många sidors läsning och en del om-tapetsering av rummet mitt så tomatsoppa och tillbehöv bliver dejligt!Dessa bilder har jag suttit och ritat tidigt imorse då jag inte riktigt orkade komma igång med läsning men i övrigt behövde sätta igång inlärningsproccessen :D

Nå, på fredag i veckan som kommer, tar jag mig en tur till La igen vilket är efterlängtat.. Tanken på att det snart är sommarlov och jag har möjlighet att tillbringa massor av tid med er alla då, är för mig - familjetjejen - helt fantastiskt! Det ger mig ytterligare en skopa motivation till denna goa modul ;)

Säger inte mycket mer!!Begåvade?
Jag vet inte om jag lyssnat 40 eller 45 ggr på denna sång, fast den inspelade varianten som man finner på Spotify..nu på ett dygn. Vilka röster och vilket härligt medley!
Så här som utlandssvensk älskar man plötsligt svensk musik, mat ja allt, ett snepp mer!
Och nej Lina, trots att det stått på facebook att jag lyssnat på Thomas Ledin så är det hans "Så mycket bättre"-bidrag och inget annat.. Så långt har det bannemej inte gått ännu.
Men förmodligen sitter jag här i grannlandet om några år och njuter av allt från "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" av Per Gessle till "Tonårsdrömmar" av Lilleman.. Då ni, då är jag körd i svenne-träsket, haha!

Sov gott!

Idag är jag och Plexus Brachialis bästa vänner!Kära Plexus Brachialis, idag har vi jobbat bra ihop.. Så har du också fått min fulla uppmärksamhet nu i några timmar :)Nu ska jag dock gå över till en bekant, nämligen Plexus lumbosacralis.
Låter spännande va?? :)

Glad Kristihimmelfärdsdag förresten.. Njut av er ledighet och hoppas att även du, älskade pappa är ledig!
Tränat har jag redan gjort, tidigt imorse och kvällen kommer jag tillbringa med läsning och pannkakor :)
VAD GÖR NI IDAG?? 

Ta hand om er.. PUSS

Längtar efter mina tjejer!

Tänk en långweekend som denna vi nu har framför oss, IHOPA!
Utan skolstress, måsten och med vackert väder.. Vilken dröm alltså!
Snart har de flesta av oss sommarlov men Paulina, du ska ju lik förbannat fly över atlanten och tillbringa sommaren som ett enda långt äventyr..
När åker du, var ska du egentligen bo, har du köpt kontors-kvinnokläder ännu??

Jag vill veta allt men befinner mig på håll..! ÄR DU HEMMA NÄSTA HELG :O ? Gissa om vi ska ses i så fall :)?

Idag sitter jag över böckerna och det flyter på bra trots liiite dålig koncentration just för stunden men så ska jag också snart äta mellis och då ligger tankarna ändå bara där och gottar sig :)
Är det bara jag som blir vrålhungrig av hårda studier?


Cross-fit, uthållighetsträning..

Det är vad jag ska ge mig iväg på nu! Låter livsfarligt och otroligt jobbigt.. Tänk så sätter dem oss i "stolen" och så får vi sitta där resten av passet? Haha, nej det går nog bra. Har en del TRÄNINGSVÄRK (det har jag annars aldrig!) efter Thai-bo-passet jag höll i söndags. Det eskalerade även efter Thai-bon igårkväll!

Idag har jag annars timmar mellan 10-16 för att därefter ha övernattningsfilmkväll med tjejerna från Hold Pink.. Min enda önskan inför kvällen är att de helt har uteslutit alla otäcka filmer.. Kanske ska ta med mig en bok att sitta ingrävd i om det blir för läskiga val?

Annars är vi lediga nu resterande del utav veckan så det blir maaaassor med egentid till läsning vilket känns jätteskönt! Tror jag ligger helt i fas med allt men naturligtvis behövs det hela repeteras och sitta på en ännu grundligare nivå :)

Ha nu en härlig dag söta ni så hörs vi av.. PUSS

Datorn min är back-in-business

Och jag är därmed tillbaka i blogg-världen ;)

Har varit hemma hos min fantastiska familj och älskade Mange i helgen. Vilka människor ni är, jag är bara så lycklig och tacksam över mina nära alltså. Man blir extremt medveten om det genom att i vanliga fall behöva ha er på håll. Man välkomnas med sådan värme och kärlek så det är inte sant.. Som sagt, tack!

Helgen har innefattar allt möjligt från kosläpp i Jularp med övernattning på landet, restaurangbesök på Jernkällar´n i Höör där de serverade mat i MÄNGDER..ni vet när det nästan blir för bra och man mår illa av mängden mat som ligger framför en..vem äter så mycket?!, löptur i Karlslund med Mange, hållt i Thai-bo-pass, mys-läsning av anatomin i solen på vår innergård och mycket mycket mer :)

Bilderna från helgen har jag inte hunnit lägga över ännu utan det får bli en annan ko-bild från förra året då jag och Jojo gick en promenad vid slottet i Landskrona och hälsade på kossorna som går där i lugn och ro (dock vaktade av alpackor..det är väl kanske iofs fåren som är det?!)Nu sitter jag sedan några timmar tillbaka, på rummet i Odense och läser om höften ;) Det är en komplicerad och imponerad struktur vill jag lova med många funktioner och annat som ska stämma perfekt för den fina rörlighet vi (några av oss i alla fall) har i underextremiteten..

Såå.. tillbaka till läsning.
Ikväll väntar en te-fika här hemma med Ellen ggr 2 (svensk-Ellen och norsk-Ellen ;)!) och därefter ett Thai-bo-pass med en av dem!

Ha en fin vecka kära vänner.. Vi ses hemma igen den 26 maj :D

Ett tag sedan?

Ni læsare som fortfarande tar er inom hær och møjligtvis læser detta..stor æra till er!
I helgen har jag haft fantastiskt besøk av bror Jon med familj :)
Det har gåtts många kilometer, ætit gott och myyyst med lill-tøsen som faktiskt inte ær så himla liten længe men desto mer underbar! :)
Varfør jag varit så otroligt inaktiv på sistone beror ju fortfarande på att jag inte har någon dator på plats men nu sitter jag i skolan, tidig till dagens timmar. Hade samtidigt lite pappersarbete att skriva ut och då kan man ju passa på att få några rader skrivna :)
Om morgonen har jag varit hos lækaren och fått elektroder fæst på brøstet før en koll av hjærtat øver 2 dygn.. De har erbjudit mig OTROLIGT genomførlig undersøkning och jag skæms næstan att ta upp denna tid och resurs men de var vældigt noga med att få det væl genomsøkt..antagligen før att man ær ung och totalt frisk i øvrigt. Har jag fel om jag vågar påstå att man i Sveriga, nog bara hade skickat hem en patient och sagt åt den att orsaken førmodligen var stress-relaterat?!
Veckans slut bjuder på hemresa vilket jag (och Mange) ser otroligt mycket fram emot.. Nu har det snart gått 3 veckor sedan vi sågs sist och det anser nog vi båda, ær några dagar før mycket! Annars ska jag få enormt mycket læst har jag tænkt och nu i två dagar, førmodligen inte træna då jag inte får duscha med denna mackapæren på.. Det kanske kan anses nyttigt, men och andra sidan otroligt trist :S
VI SES TILL HELGEN SØTA FAMILJ OCH VÆNNER.. Jag saknar er massvis - speciellt efter helgens familjelyx hær øver :)

RSS 2.0