Barnvakter :)

And we love it and them!

Började med ett besök på muséet då vädret inte var som önskat.. Därefter sprack vädret upp och vi gav oss ut på stan med två favvisar i händerna, nämligen goa Vinne och Jofes :)

En sväng bort om "lördags-godis-affären" dvs Hemmakväll och därefter hem till spelparadiset på Fiskargränden.. Här har det ätits godis, lagat mat, lekt med de få leksaker här är hemma och nu spelar Mange och Vincent tv-spel och jag och Josef har precis läst men på mindre än två röda, slockande han uppe i sängen..

På stan idag gick vi inom Maderma och kära Madde hade utförsäljning av saker som hon i vanliga fall säljer genom sin internetbutik Stil och inredning, som hon idag sålde ut till halva priset. Livsfarligt men åhh så underbart.



3 ovan ljushållare blev det.. 2 sotiga och ett i klarglas!



En djup, stor skål från uuuuunderbara Tine K...
och ett vackert runt underlägg som vi kan ha på något av våra två runda bord här hemma med t.ex. en fin skål eller ljus på...

Nu ska lilleman väckas och vi leka vidare..

Ikväll väntar kräftor för mig och Mange ihop med en härlig sallad och vitlöksbröd.. Det är extrem lyx, det vi sysslar med denna helg! Ljuva ljuva hemstad!

Kommentarer
Postat av: Paulina

åååååhh så mysigt det låter! Nu till helgen är det min tur att åka hem. SYND att vi åker om varandra dock:( Tror du madde har något kvar till helgen? MÅSTE DIT!



PUSS hjärtat <3

2012-03-12 @ 21:27:48
URL: http://thisispaulina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0