Mycket märklig dag..

Ja, jag har precis vaknat till efter 2 h sömn.. Att jobba vaken natt innebär verkligen att vända på dygnet så mycket det bara är möjligt, för att sen vända tillbaka igen! Jag är kanske inte den människa i världen som är bäst på att sova på dagen heller..har liksom aldrig riktigt varit min grej! Det har jag dock försökt förbise idag och därmed fått några timmars sömn i alla fall.. Även hunnit med tandhygienistbesök, träning och eftermiddagsfika med Jon, Olivia, Elin och Elle!

Om två timmar börjar jag igen och denna gång har jag laddat upp med 4 filmer och "Solsidan", säsong 2, så jag ska nog kunna hålla mig vaken även i natt :)

Tydligen är jag väldigt klumpig i mitt utförande då jag först lägger upp en bild där jag ser gravid ut. Jag håller med er allihopa..det är inte den bästa idéen att låta ens pojkvän hålla handen sådär kupat runt magen på en. Jag lovar, det ska aldrig mer få ske :D
Och sen skrev jag i förra inlägget (igårnatt) att jag varit inne och tittat bröllopsutstyrslar och nej, jag menar inte bröllopsklänning till mig utan mer tips inför lördagens bröllop som äger rum mellan Daniel och Elise. Kände att jag behövde lite tips angående frisyr mm. MONNE LUGN!! Haha

Inför resan (vi åker på lördagnatt) så tog jag fram min gamla kamera för att ladda upp och tömma på gammalt. Bl.a. hittade jag de här:

















Från Jularps Gård där jag och Mange övernattade "i samband" med kosläppet.
Vi var de enda på gården den natten men däremot inte de enda åskadarna dagen efter.. HERRGUD vad det kryllade av folk då det var dags för de vackra korna att se dagens ljus :)

Nej nu ska jag packa väskan för natten och äta lite! Tror jag kör på exakt samma meny och kaffemängd som föregående natt, det verkade ju fungera bra i alla fall!

Ha en fin kväll ni söta så ses vi :) PUSS


Vaken natt..

På kära Italiengatan!! Klockan är snart 05 och jag har lyckats hålla mig vaken utan minsta lilla slummer..
Är igång med mitt livs första vakna natt-pass vilket jag kände relativt stor ångest för under dagen men redan nu tar med en klackspark...
Har tittat på en film, "En gång i Phuket", (faktiskt trevlig!!), ett avsnitt sex and the city och nu har precis älskade Ernst's sommarprogram börjat..första avsnittet av(vad jag förmodar) förra årets torp:)
Har dessutom kollat in alla möjliga internetsidor med allt från träningskläder, bröllopsutstyrslar och bloggar:)
Denna process ska jag nog kunna upprepa onsdag och torsdag också eftersom det väntar ytterligare två vakna nätter!! Dagen idag har annars varit lugn och go..hunnit med träning, lunch med Jojo, runda på stan med Mange och pajat vår tvättmaskin för andra gången på två försök denna vår..det får man ändå säga är rätt så bra kämpat??
Imorgon ska jag till tandhygianisten och det roliga är att jag i natt därför suttit extremt noga och länge med en sådan där tandtråds-plackers!!skönt att man tar sitt ansvar en dag av 365 i alla fall:)
Hoppas ni alla sover gott(förutom Paulina som förmodligen är vaken:)!) imorgon ska jag få träffa älskade Elin och Jon med barn..det blir supermysigt!!
Pusso och kram på er fina människor

Nu, jobb :)

Underbar första vecka hemma!
Har hunnit med en hel del roliga saker som jag inte tänker radda upp här och nu, bara lugna!

Igårkväll hade jag första passet på italiengatan och det var minsann chockerande på många sätt.. Där har hänt en del sedan sist jag var där och det var i julas/påskas..svårt att minnas! Men ja, puha!
Om några minuter ska jag ta mig dit igen för jobb mellan 10-19 :)

MIDSOMMAR var heeelt perfekt och superkul.. Jag och Mange firade ihop med Malin&Adam, Anna&André, Lina&Måns och Mathias.. Vi var uppe i knottiga Ugglehult och dansade, sjöng, åt gott och skrattade. Är det någon mer av er, vars knottbett kliar? Skulle med andra ord behöva beställa en gelly av dig mammy?

Ska försöka få upp lite bilder på oss alla sen!

Att vara hemma och inte behöva stressa för att träffa alla den närmsta timmen, är bara en dröm! Har hunnit träffa de flesta av er (dock inte Olivia :O) i veckan och hoppas på mer mys nästkommande vecka.. Rabarberpajs-kvällsfikan här hemma i kvällssolen var mysigt och något jag gärna bjuder hem till, stup i kvarten..

För någon kväll sedan satt jag och tittade igenom alla gamla bilder på datorn och fann en hel del roligt!









Jag hade kunnat fortsätta i evighet men nu väntar jobb! Som sagt, tack för första veckan hemma..
Puss och kram

Men..



Ta oss tillbaka till vackra Prag! ♥


Hemma, och denna gången för att stanna ett bra tag!!

Närmare bestämt 2 ½ månad, vilket känns helt makalöst fint :)

I veckan har jag njutit min ledighet och fyllt dagarna med mys så som träning, matlagning, passning av hund (Bruno, Manges mammas söta hund) och småvisiter hit och dit :)

Kom hem redan i fredags med halva Danmark i bagaget..tack och lov fick jag skjuts hem av min allt för söta fader som körde hela långa vägen in till Odense, tog sig en snabb tupplur i sängen min, käkade lite mat och var sen redo för att köra tillbaka igen! Vägen där mellan Odense och Köpenhamn är dessutom inte den mest spännande väg, men snabbt går det i alla fall.



I lördags vankades det födelsedagsfest för Jojo och dit begav både jag och Mange oss för att fira denna vackra tös. Det var jättetrevligt, och förutom mina älskade töser, var många av Jojos vänner där som ingen av oss, känner sedan tidigare! Roligt faktiskt..

På fredag är det MIDSOMMARAFTON och jag bara älskar denna dag. Inte nog med att jag och Mange träffades denna "högtid" för 4 år sedan, folk brukar alltid vara lite extra glada och sommarkänslan extra stark.. det gillar vi!

På lördag börjar jag jobba på kära italiengatan..startar lite snällt med ett kvällspass 19-23..hårdare blir det i veckan där som följer med 3 vakna nätter efter varandra. Kan hoppas på fint väder så att man kan ligga ute och sova i solen.. (nej, jag ska inte bränna huvudet mitt!!) för hur lodis känns det inte, att skulla sova väck 3 hela dagar annars?



Har varit inne och läst på lite om hälsa och nattarbete, det bådar ju inte gått alltså! Haha

Nej nu får det bli lite fotbollstittande då..det som är så spännande! Speciellt ikväll då svenskarna har massor att kämpa för...? Jag lär fortsätta bi-sysselsätta mig och vara världens sämsta flickvän att titta på fotboll med :)


1 klar, og 1 tilbage ;)

Nååååå examen skrevs igår og jeg har altså aldrig følgt mig så glad og friii som minuterna lige efter sidste skrivene ord.. At få placere de 31 siderne i sine kuvert og sige tak for mig, my good, what a feeling!! 



Så glad vad jag tydligen efter trots kramp i både hand och underarm men med voltaren klarar man mer æn vad somliga tror;)

Igårkvæll hade vi en mysig kvæll hær hemma øver dissektionsvideor och lasagne.. Nu blir det crossfit med Evelina, Ellen och Eleonor.. Vi pratade om någon slags tævling men frågan ær om denna tjej klarar mer prestationsångest æn nødvændigt denna veckan?! Førmodligen kommer tævlingsnerverna igång, och så står man dær med andan i halsen och 40 kg på ryggen :D

Resterande del av dagen tillbringas också ihop med tjejerna och diverse diss.videor så att vi ær riktigt vælførberedda infør morgondagens preparat-spotexamen!

Nej, nu får jag løpa ivæg till crossfit-hallen!!
PUSS

En dag på WP

Gud så duktiga vi varit idag. Jag, Evelina, Eleonor, Ellen, Ellen (börjar ni se ett återkommande teckan i förstabokstav, MY GOD!) :) Kjell och Inge har suttit mellan 10 till nu och genomgått det vi alla har haft svårast för.. Allt från reglering av β-oxidation av fettsyror, canalis carpi och nervförlopp i hela kroppen.. Detta ska nog gå som en dans hoppas jag!
Nu har jag precis kommit hem, väntar på ett samtal på skype med Mange för att därefter laga kvällsmat och fortsätta med någon timmes läsning..
Ikväll blir det kycklingfärs i kokosmjölk och röd curry.. Matvete med majs, bönor och spenat i vinegrett till detta..Oj oj oj, och jordgubbar efterpå!
Då kan nog vem som helst få energi att läsa ytterligare någon timma :)
Hur går det för säsongen av de svenska jordgubbarna där hemma, är det snart dags för självplock eller det blir först efter midsommar.. Minns inte hur det brukar vara men förmodligen efter va, så att de kan kränga jordgubbar extremdyrt fram tills dess.. Men puha, vad jag längtar!
Imorgon väntar lunch på Grand och den sista genomgången av myskelfysiologi och kemin.. På söndag hoppas jag att jag kan låta bli att läsa för att på måndag vara SUPERKLAR till tenta :)
Nu som sagt, blir det Mange-communication och sen vettigt ggr 2!
PUSS♥

En dag i nervernas tecken!!

Det är verkligen spännande och fascinerande saker och jag ska ägna hela min uppmärksamhet åt det idag:)
Var tidigt och tränade imorse ihop med en fantastisk tjej som heter Sara..vilken glädjeklump alltså!! Därefter har rygg, buk och bröstens nerver och kärl avverkats.. Nu har jag tagit en välbehövlig matpaus komb med diverse internetsidor för att fortsätta med armens innervation och försyning...
Imorgon ska vi mötas upp för att tillsammans få styr på biokemin..vi har alla våra ämnesområden så vi ska alla stå för vars en del av förklaring mm.. Jag har fått hoppa över biokemin men kommer nog åka på nerver och kärl som jag tydligen gillar;)!
På lördag ska jag ta med mig söta Sabine på lunch, på hotell Grand här i stan vilket jag verkligen ser fram emot..
Vi höres vid senare.. Kanske dags att bjuda på några bilder eller annat skoj än bara läsningsplaneringar haha!! Men det är liksom lite begränsat på den delen av mitt liv just nu:)
Får nog helt enkelt vänta till sommaren:)! Puss puss puss

Release me

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I have the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

Om 8 dagar så... Det blir fantastiskt att få den här tentan avklarad och ett socialt liv tillbaka :)
Vi ses älsade ni. PUSS

RSS 2.0