Tisdag, onsdag?

Var det inte precis onsdag? Herregud, vissa dagar bara försvinner från ens medvetande.
Igår var armens dag, minst sagt..och den hade kunnat få ytterligare 5 dagar om man vill lära sig den in i minsta detalj.. Folket, ni ska veta hur fantastiskt komplicerad vår kropp är.. Jag säger inte mer!
Igårkväll var jag på möte med MSF så står för medicinstuderandes förbund. Det finns ett "utskott" inom det som heter MSF utland och fungerar som en stöttorganisation ochfackförening för oss som studerar utomlands. De pratade lite om vilka problem det finns för oss som inte läser i Sverige att få underläkar-tjänster t.ex. under sommaren o.s.v. Många saker kanske inte var helt relevanta för mig ännu men så var de också i startgropen och har bara sina egna problem att ta ställning till och då de alla läste på termin 9 så är det klart!! Jag tror i alla fall att jag ska gå med.. Detta blir då mitt första fackförbund någonsin!
Idag ska jag till skolan 10-18 och efter det blir det en timme thai-bo. Vi har föreläsning nu om morgonen och jag hoppas verkligen en del strukturer kan falla på plats..någon av underbarnens + handens 50 muskler med namn kanske:)!?
På fredag kommer jag hem och det gläder jag mig åt ska jag be att få tala om. Jag såg förresten också att mina bilder från rummet inte lyckats laddas upp ordentligt inne på bloggen.. Så får det nog bli "bildalöst" tills jag har min lilla data igen:)
Puss på er och ha en skön onsdag!!

Och här har vi rummet mitt!!


Måndag igen:)

Ska inom kort ge mig iväg till uni för en föreläsning där vi ska lära oss skriva journal.. Därefter ska jag hämta ut en box med ett skelett som man får låna genom universitetet för en depositum på 500 kr! Där finns ett ben av varje, från hela kroppen så min fråga till mig själv är hur f¥n jag ska få hem det??
Ikväll väntar sen en behövlig timme flow yoga..var på samma timme igår och det är helt ovärderligt i tider som dessa då jag tydligen stressar upp mig en del över skolan.. Det blir härligt!
Har inte lärt mig hur man lägger upp bilder ännu, mha ipaden men lovar så fort som, att visa upp bilder på mitt just nu helt ommöblerade rum;)
Härlig måndag gott folk, njut solen:)
PUSS

Att lyda sin vän!!

Så får det bli. Paulinas ord är min lag så därför skriver jag nu ett inlägg på hennes order:)
I helgen har det mest blivit läsning för min del vilket har resulterat i att jag under eftermiddagen varit trött som ett helt ålderdomshem..och därför precis sovit 40 min!!
Vi har kommit igång med modul 4 vilket är både skrämmande och spännande på samma gång! Det enda man ifrågasätter är hur ens lilla hjärna ska kunna ta in allt detta på ca 8 veckor och samtidigt ha plats över att fortfarande kunna prata eller gå liksom..
Nu ska jag faktiskt ge mig ut på en liten kort promenad och hoppas att jag går förbi någon energikälla då ja helst vill försöka läsa två kapitel till ikväll..
Ps: varför jag inte skrivit i bloggen sen jag kom tillbaka hemifrån är för att jag nu "bara" har en iPad att skriva med och tro mig, det är så mycket svårare än en dator!
Därför tackar jag för mig nu och låter söndagen flyta på..hoppas ni hittat på något mysigt där hemma. Visst har ni kalas här och nu Petter och Andrea? Gaaaah

Sverige-Danmark

Nu var påsklovet över och jag blir snart hämtad av älskade Mange som ska köra mig till stationen..
Det känns alltid så där mollucket (?) och trist när man ska åka till Odense igen, efter att ha varit hemma i över en vecka.. Dessutom regnar det idag :S

MEN, idag börjar vi anatomin och jag tycker faktiskt det känns superspännande. Förmodligen säger jag något annat om kurserna om ca 1 veckas tid men det tar vi då..

Igår höll jag i en timme Thai-bo på gymmet och det blev grymt lyckat. Vi var 24 inkl. mig själv och det kändes helt lagom.. Folket kämpade på som bara den men jag tror trots allt att jag var den svettigaste då klockan slog 12.30.. GUD ALLTSÅ!! Jag kommer respektera och se upp till alla instruktörer efter denna erfarenhet. folk var i alla fall jättenöjda och önskade fler tillfällen.. Och det lovar jag att det blir!

Nu ska jag bege mig.. PUSS MIN FINA!

Odense-besök av flickorna

JAG ÄLSKAR ER ♥

RSS 2.0